Myrull

Denne høsten er Viva så heldig å endelig skulle gjennomføre to samarbeidskonserter med jazzvokalist Heidi Skjerve. Heidi har skrevet og arrangert de vakreste sanger for oss, og vi gleder oss til å fremføre disse for deg. Vi håper du er klar for å høre folketoner møte jazz! Vi lover en spennende og vakker konsert.


Billetter får du kjøpt på Ticketco:
Kjøp billetter til konsert i Meldal kirke 28. sept kl. 20
Kjøp billetter til konsert i Vår Frie kirke 1. oktober kl. 20


Litt om musikerne:
Heidi Skjerve er utdannet ved jazzlinja ved NTNU, med utvekslingsopphold ved Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Påbygningsstudium i arrangering og komponering og musikkteknologi ved NTNU.
Hun er universitetslektor ved institutt for musikk (hovedinstrument vokal og improvisasjon ved NTNU musikkvitenskap) og sanglærer ved Inderøy
videregående skole. Synger i vokalensemblet Trondheim Voices.
Her er et intervju med Heidi som vi gjorde i vinter.

På konserten har vi også med både et nytt stjerneskudd og en nestor innen jazz. Den dyktige unge kontrabassisten Oda Steinkopf har utdannet seg ved den prestisjefylte jazzlinja ved NTNU i Trondheim og vi er veldig stolte av å få jobbe med henne. Vi er minst like stolte over å ha med oss John Pål Inderberg på saksofon, en musiker som har vært en stor og viktig del av norsk og internasjonal jazz i mange tiår – også han med røtter i NTNUs jazzlinje som professor og underviser.

Vår vakre dirigent Ina Cecilie Hjelmervik Olufsen leder oss som alltid med sin stødige direksjon.

Vi møtes der folketoner treffer jazz! Varmt velkommen!

Viva