Historien

VIVAs historie

Koret ble unnfanget på stiftelsesmøte i mai 2002 og fødselen skjedde i august 2002; da hadde vi nemlig første øving. Den gang var det 12-13 sangere som alle hadde sunget sammen i samme damekor tidligere. Ganske raskt vokste koret til dobbel størrelse, og flere sangere med ulik korbakgrunn har kommet til og gjør det fortsatt. Den første tiden hadde vi ikke dirigent, men stødige korsangere tok på seg dirigentansvar og innøvingsansvar. Etter et par år fikk vi dyktige Randi Lundemo som dirigent, men dessverre ikke på hver øvelse.

I 2005 endret det seg, da Ina Cecilie Hjelmervik Olufsen ble ansatt som dirigent i full stilling for VIVA. Ina og VIVA har vokst seg opp og fram i korverdenen sammen, og trives godt i hverandres selskap.

VIVA har deltatt i flere korkonkurranser siden 2003, og en oversikt over merittene finner du her.

Damene i VIVA og korsangen

VIVA preges av de viljesterke, ambisiøse, humoristiske, temperamentsfulle, samarbeidsvillige og livlige damene som utgjør koret. Vi diskuterer ivrig om målene, som dreier seg om å utøve amatørkorsang på et høyt nivå, og vi blir som regel skjønt enige til slutt. For oss i VIVA står dette som et bilde på det vi mener er essensen av korsang; nemlig å forene de individuelle uttrykkene til en samstemt og uttrykksfull helhet som de alle kan være stolte av å ha bidratt til.

Her finner du en oversikt over kormedlemmene.