Opptak av nye sangere i Viva

Viva er et damekor i Trondheim som har som formål å drive med korsang på høyt nivå. Vi mener at sang er til for å deles, både mellom korsangere og med publikum, og ønsker å begeistre og bevege vårt publikum gjennom sangen. Vi driver med mangfoldig korsang i form av samtidsmusikk, folketoner, jazzstandarder, viser og klassisk musikk – godt plantet i den nordiske, klassiske kortradisjonen.

Viva holder i gjennomsnitt én større konsert eller mini-turné hvert halvår, og omtrent annethvert år deltar koret i internasjonale korkonkurranser. Konkurransedeltakelsen har ført til flere førsteplasser, gulldiplomer og flotte omtaler av koret. Viva har også deltatt i NM for kor (2. plass i klasse for damekor i 2015) og skal delta på nytt i oktober 2017.

Nye sangere trengs til flere stemmegrupper

Nå trenger vi altså nye sangere til koret, og vil gjerne ha kontakt med så mange som mulig som synes at Viva høres ut som et spennende kor. Har du litt erfaring med korsang/sang/korps fra tidligere og kan tenke deg å synge i et godt og sosialt damekor, så hører vi gjerne fra deg! Ta kontakt med dirigent Ina på tlf. 922 40 167, e-post: inaolufsen@gmail.com eller leder Maiken på tlf. 913 51 201.

Koret består i dag av 28 aktive sangere i alderen 24 – 54 år som øver hver onsdag kveld.
Korets dirigent er Ina Cecilie Hjelmervik Olufsen.

FullSizeRender