Konserter

Liv og lyst! – en minikonsert før NM for kor

Endelig lysner det!!!

Vi får lov til å synge for folk igjen uten mange koronarestriksjoner, og det gjør vi selvsagt med liv og lyst!
Viva skal i høst for aller første gang delta i klassene Elite Sakral og Elite under årets NM for kor i Trondheim 8.-9. oktober 2021.
Vi gru-gleder oss, og før vi går i ilden vil vi gjerne presentere repertoaret vi skal synge i Lademoen kirke, tirsdag 5. oktober kl. 20.30.
Velkommen på konsert!

Lively closeup of falling autumn leaves with vibrant backlight from the setting sun

Myrull – vårens vakreste eventyr.

I april skal Viva ha to samarbeidskonserter med jazzvokalist Heidi Skjerve.  Noen fakta om Heidi: Hun er utdannet ved jazzlinja ved NTNU, med utvekslingsopphold ved Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Påbygningsstudium i arrangering og
komponering og musikkteknologi ved NTNU.
Universitetslektor ved institutt for musikk (hovedinstrument vokal og
improvisasjon ved NTNU musikkvitenskap) og sanglærer ved Inderøy
videregående skole. Synger i vokalensemblet Trondheim Voices.
Lørdag 24. april har vi konsert i Øysteinsalen i Trondheim, og søndag 26. april i Meldal Kirke.  Mer info om konsertene kommer etter hvert som det nærmer seg.

Ve´ no velkomne med æra!

Viva har fokus på norsk musikk i vår og på denne
konserten framfører koret verk komponert og arrangert av norske komponister som Edvard Grieg, Steinar Eielsen, Ola Gjeilo, Henrik Ødegaard og Ragnar Rasmussen.

Vi er ekstra stolte over å kunne framføre bestillingsverket «Wild nights» komponert av Eva Holm Foosnæs med tekst av Emily Dickinson.

Koret gleder seg til å samarbeide med Ronny Kjøsen og til å få besøk av vokalgruppen Hysj.

To herlige konserter i førjulstiden!

I år har vi ikke bare én, men to konserter for å skape herlig julestemning🎄🎶

Søndag 2. desember er vi i Berg kirke sammen med Chris Medina og Eirik Næss. Det blir en konsert med flotte juletoner fra Norge og USA, noen tradisjonelle, noen nye og noen i ny innpakning.

Billetter til denne konserten finner du her

Søndag 9. desember fyller vi Øysteinsalen i Erkebispegården med førjulstoner sammen med Chorus. Denne konserten vil i større grad omfavne de klassiske juletonene, men også her vil det dukke opp noe nytt og noe klangfullt som kanskje ikke er skrevet til julen, men som likevel setter deg i julestemning.

Billetter til denne konserten finner du her

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til konsert og ser frem til å skape julestemning disse adventssøndagene.

Lørdag 14.april 2018 – Våryr

Våren er i anmarsj og Viva og Øremazzørene begynner å bli våryre! Vi inviterer til konserten «Våryr» i Konsertsalen på RIngve Museum lørdag 14. april kl. 16. Her blir det fuglesang, glass-spill og smektende toner fra begge kor. Velkommen til en vårlig musikalsk opplevelse med oss!
Viva dirigeres av Ina C. H. Olufsen og Øremazzørenes dirigent er Hanne Bæverfjord.

Søndag 22. januar 2017 – SPENT

Embla, Viva og Kammerkoret Aurum holder felleskonsert 22. januar i Vår Frue kirke.

Hele tre trondheimskor er invitert til å delta i «Grand Prix of Nations» i Berlin i februar, på bakgrunn av topplasseringer fra tidligere internasjonale konkurranser. Den vakre kammersalen i Berlinfilharmonien vil være en verdig ramme rundt den prestisjetunge konkurransen hvor kor og orkester fra hele verden kommer for å delta.

Dette synes vi er en ypperlig anledning til å slå oss sammen for å gi hjemmepublikummet en forsmak på repertoaret vi har finjustert de siste månedene. Tre kor i topp konkurranseform er klare for å representere Trondheim og Norge, og inviterer deg herved til å ta del i forventningen og spenningen vi kjenner før avreise!

Kom og vær vårt testpublikum før konkurransen i Berlin – klikk her for å skaffe deg billett til konserten!

berlin

berlin

Berlin – Alexanderplatz