Vil du synge i Viva?

Plutselig er høsten her – og kanskje du har brukt sommeren til å kjenne på at du har lyst til å synge i kor? Og gjerne et damekor med ambisjoner, men som ikke har glemt å ha det gøy sammen!

Viva består for tiden av 25 damer – de yngste er i 20-årene og fra der er vi jevnt fordelt oppover til noen-og-femtiåringer. En herlig gjeng med mye erfaring og bred kompetanse fra korlivet. De siste årene har vi deltatt og hevdet oss i internasjonale konkurranser – senest med 2. plass og den høyeste poengsummen vi noen gang har oppnådd under Grand Prix of Nations i Berlin i februar. Denne høsten skal vi delta i NM for kor her i Trondheim, noe vi gleder oss veldig til, og vi har også mange spennende prosjekter foran oss.

Vi er nå på utkikk etter alter – både 1. og 2. alter, eventuelt også 2. sopraner. I forbindelse med det inviterer vi til åpen øvelse onsdag 23. August fra kl 19 – 20.30., på Strindheim skole.

Nå kan det hende du tenker at oj, dette var ambisiøse damer, jeg har jo ikke sunget på lenge! Men du, møt gjerne opp, for vi har damer med både lang og kort erfaring, og selv om mang av oss leser noter er det de som ikke gjør det også. Møt opp og prøv deg, og du vil uansett få en fin kveld med korsang.

Er du fortsatt i tvil, eller har noen spørsmål? Ta kontakt med oss på viva@koretviva.no eller dirigent Ina på tlf 922 40 167 eller leder Maiken på tlf 913 51 201.

Vi sees 23. august!