Meritter

2021

I oktober deltok Viva for første gang i klassene Elitekor og Sakral Elitekor i NM for kor i Trondheim hvor koret kom på henholdsvis 4. og 3. plass.

2020

Viva deltok på den digitale internasjonale korkonkurransen Rimini International Choral Competition i klassen for like stemmer og tok tredjeplassen.

2019

Viva deltok i oktober i Interkulturs korkonkurranse i Kalamata, Hellas hvor vi kom på tredjeplass i klassen for sakral musikk, på førsteplass i klassen for like stemmer – og til slutt vant vi selveste Grand Prize-konkurransen!

—–

2017

Viva var kvalifisert til å delta i Grand Prix of Nations i februar, hvor vi fikk gulldiplom og tok andreplass i damekorklassen og fikk vår høyeste poengsum noensinne – og det i selskap med toppkor fra hele verden.

I oktober dette året toppet vi opplevelsen fra Berlin – vi vant Damekor klasse A under NM for kor i Trondheim! Høyeste poengsum vi noen gang har fått, og tett konkurranse på høyt nivå. Vi gjorde det også godt med høy poengsum og gulldiplom i sakralklasse.

—–

2015

Vi deltok i NM for kor i Trondheim i oktober. Vi fikk andreplass i damekorklassen, og vi ble beste damekor i sakral klasse bak fire kjempegode blandakor. Fornøyde damer!

—–

2014

Det ble seier i damekorklassen og gulldiplom i sakral klasse under Musica Mundis korkonkurranse i Calella, Spania i oktober 2014!

—–

2012

Fantastisk innsats i Praga Cantat i Praha høsten 2012! Gulldiplom og seier i damekorklassen, seier i Grand Prix og i tillegg fikk Ina prisen for beste dirigent!

—–

2009

VIVA vant klassen for damekor sakral musikk i årets Musica Mundi-korkonkurranse på Malta. I folklore-klassen fikk VIVA 4. plass. I begge konkurranser oppnådde koret gulldiplom. Konkurransen gikk av stabelen 29. oktober – 1. november. Vi holdt i tillegg en konsert i Sagrestia Vault i Valettas Waterfront og sang også under en messe i det svært katolske Malta.

—–

2007

Viva vant gulldiplom med 25 av 30 oppnåelige poeng i korkonkurransen Musica Mundi i Riva del Garda, Italia 14.-18. oktober. Vi kom også på 2. plass i damekorklassen i sakral musikk og er veldig stolte av den fine innsatsen vi gjorde i vår første internasjonale korkonkurranse!

——

2006

Vinteren 2005/2006 hadde vi et samarbeid med Selbu Korensemble, som resulterte i konserten «Har dokk hørt at…?» i Neatun kulturhus den 19. mars 2006.

Den 26. mai deltok koret  i Midt-Norsk konkonkurranse  i damekor Klasse A. Også denne gangen passerte vi 80-poengsgrensa og fikk 80,3 poeng. Det ble 1. plass!

——

2003

VIVA deltok i april 2003 i Midt-Norsk korkonkurranse som eneste damekor i Klasse A og med 80,8 poeng kom vi oss videre til landsfinalen i Bergen i oktober samme år. Der fikk vi 7. plass.